Mindent megmutattunk már

Emlékszel, hogy kerültél ide?

Láttál a Facebookon egy hagyományos posztot, érdekesnek találtad és kattintottál. Történt közben pár dolog és most itt vagy mert már nagyon tudni szeretnéd, mi az amit megtanulhatsz. Érdekes lesz!

Az e-mail egyre gyengébb eszköz!

Ugye, hogy rengeteg e-mailt kapsz, de annál kevesebbet olvasol el? A Facebook posztokra viszont kattintasz, ha érdekesnek tartod.
Így vannak ezzel mások is.

A Facebook nagyon hatékony eszköz, ha beleteszünk egy csipetnyi varázslatot. Íme:

emlékszel, hogy kerültél ide?

Így lesz több vevőd!

Csak használod a vírus hatást.

Emlékszel, kértük nyomj egy Likeot. Aztán kértük, hogy mond el a véleményed és így kerültél ide. Ezzel lényegében eljuttattad az információt az ismerőseidnek is. Nyugi! Hálásak lesznek érte.

így lesz több vevőd

Lényegében bekapcsoltad a vírus hatást

4 ellenállhatatlan ajánlatot indítottunk útjára a Facebookon. Aki kattintott a linkre az eljutott ide, úgy mint Te is. Mivel ezt olvasod ezért ezt az üzenetet megosztottad a barátaiddal is. Így most ők is ezt olvassák. Hát nem zseniális?

bekapcsoltad a vírus hatást

Sok ezer látogató ingyen

Mindenki legalább 100 másiknak reklámoz

Az emberek önként és ingyen terjesztik az információt a barátaiknak, ők pedig a saját barátaiknak és így tovább. A reklám pedig megállíthatatlanul terjed. Ja, és ingyen :)

mindenki 100 másiknak reklámoz

Ajánlás, ami valóban elad.

Nincs trükk, nincs rádumállás. Akinek kell az veszi.

ajánlás, ami valóban elad

Sok látogató = Sok eladás

Minél jobb az ajánlatod annál gyorsabban terjed a Facebookon. Ez pedig sok és még több látogatót jelent. Dagad a bankszámlád, mert egymást tapossák érted!

Még elképzelni is Isteni érzés.

sok látogató = sok eladás

Tökéletesen automatizált!

Akkor indítod, amikor akarod

Időzítheted a posztok megjelenését. Onnantól pedig elindul a vírus hatás. Az emberek elkezdik likeolni az oldalad és ajánlani másoknak, akik szintén likeolnak és ők is ajánlanak.

Tökéletesen automatizált

Nem kell telepíteni vagy programozni

A szoftver, amit most teszteltél le egyszerű. Ezért olyan hatásos. Nem kell telepíteni, illeszteni, csak használni. Hozzá sem kell nyúlni a mostani honlapodhoz.

Nem kell telepíteni vagy programozni

Szinte megállíthatatlan

És bármit elad. A terjedésnek csak Te szabhatsz gátat azzal, hogy leállítod a szoftvert. Bár érdemesebb akkor is egy hírlevél feliratkozóra irányítani. Így folyamatosan növekszik az ügyféllistád.

Szinte megállíthatatlan

Látom beindult a fantáziád

Tonnányi látogatót szerezhetsz egyszerűen

Lelkesítő gondolat, hogy szélsebesen terjed az ismertséged a Facebookon. Csak elindítod a szoftvert és figyeled az eseményeket. Minden nap izgatottan nézem, hogy növekszik az eladások száma. Megoszthatom veled.

tonnányi látogató

Ötletelj, gondolkozz. Csak ne sokat!

Iszonyat gyorsan terjed a Facebookon az infó ezzel a módszerrel. Amíg olvastál legalább 3 ember rendelte meg a szoftvert. Remélem nem a konkurenciád előz be, mert mindenki utál második lenni. Tudom, hogy félsz attól mennyibe kerül. Ne félj, inkább kattints ide.

Ötletelj, gondolkozz. Csak ne sokat!

Próbáld ki a szoftvert. Kockázatmentes! Árak és leírás

X